„Trys kubai“ - žaidimu paremtas mokymasis

  • Paskelbė : Marius Smilingis
  • Paskelbta: 2023-06-02
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Ar mokymasis gali būti kitoks? Taip! Atsakytų lietuviško startuolio „Trys kubai“ bendrasteigėja, rinkodaros vadovė Dovilė Pakutinskaitė, Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos  I-II klasių mokiniams pristačiusi įmonę bei papasakojusi apie rinkodaros studijas VU, kurias baigusi ji sėkmingai gali užsiimti mėgstama veikla.

„Trys kubai“ - tai žaidimu paremta mokymosi platforma formaliajam ir neformaliajam švietimui, tai švietimas su „Minecraft” edukacine platforma. Pamokos temos - iš atnaujinamos ugdymo programos. Jos atgyja virtualiuose „Minecraft“ pasauliuose su užduotimis ir veikėjais, pamokos metu visa klasė leidžiasi į kelionę po interaktyvų temos pasaulį!

Dovilė papasakojo, kaip kūrėsi šis jaunų žmonių sumanytas startuolis, išaugęs nuo trijų iki dvidešimt penkių darbuotojų. Ji paragino niekada nenustoti svajoti, išdrįsti veikti, daryti klaidas, iš jų mokytis ir visada eiti tik pirmyn!

Lektorė savo pavyzdžiu parodė, jog galima viską spėti, jei planuoji savo laiką – ji pati į mokyklą atvyko kaip savanorė, atstovaujanti projektui #EmpoweringGirls. Šis projektas siekia skleisti žinią apie technologijų, inžinerijos ir verslo pasaulio galimybes, skatinti verslumą bei inovatyvų mąstymą tarp Lietuvos moksleivių įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.

Karjeros specialistė Alma Slaboševičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos