Mano ranka Tavo delne

  • Paskelbė : Marius Smilingis
  • Paskelbta: 2022-11-17
  • Kategorija: Renginiai
„Negalima tiksliai pasakyti, kad gimsta draugystė. Kaip pilant į indą lašą po lašo, pagaliau vienas lašas perpildo jį ir skystis išsilieja per kraštus, taip ir po daugelio gerų poelgių kažkuris vienas pagaliau perpildo širdį“, – teigia Ray Bradbury.
2022 metų Tolerancijos dienos idėja – namas, nes žmonės gyvena visuomenėje kaip daugiabučio name, kuriame kaimynai skirtingi, bet tai netrukdo žmonėms bendrauti, gyventi kaimynystėje. Dalykų mokytojai per pamokas mokiniams paaiškino apie tolerancijos svarbą mūsų gyvenime. Mokiniai su klasės vadovais piešė namus, rinko sentencijas ir užrašė palinkėjimus. Taip pat mūsų gimnazija jau penkti metai dalyvauja įgyvendinant ugdymo ir neįgaliųjų užimtumo įstaigų tęstinį tarpinstitucinio bendradarbiavimo stiprinimo projektą „Mano delne Tavo ranka“.
Spalio ir lapkričio mėnesį mokiniai lankėsi Marijos Tiškevičiūtės mokyklos specialiųjų poreikių turinčių mokinių ugdymo klasėse ir kartu su mokiniais piešė rankeles. Taip pat gimnazijos mokiniai kartu su mokytojais paruošė šventinį koncertą ir išvyko švęsti Tolerancijos dienos į Simono Daukanto progimnaziją. Tai projekto „Mano delne Tavo ranka“ baigiamasis renginys. Dėkojame visiems projekto dalyviams už bendrystę.

 

Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos socialinė pedagogė Daiva Firantienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos