„Šok į tėvų klumpes“ Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinėje gimnazijoje

  • Paskelbė : Marius Smilingis
  • Paskelbta: 2023-06-26
  • Kategorija: Renginiai

Kasmet Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras inicijuoja visuotinę atvirų durų dieną mokinių tėvų darbovietėse pavadinimu „Šok į tėvų klumpes“. Iniciatyvos tikslas yra suteikti 1-12 klasių mokiniams profesinio veiklinimo paslaugas, ugdyti mokinių karjeros kompetencijas, įtraukiant į šį procesą mokinių tėvus/globėjus, supažindinant su artimųjų profesijomis ir fizinėmis darbo vietomis. Šiais metais mūsų gimnazija taip pat mielai prisijungė prie šio renginio.

Į svečius atvykti ir apie savo profesiją papasakoti sutiko IV b klasės mokinio Perkaus Balsio mama Loreta Stonkutė. Ne kasdien sulaukiame tokių žymių ir įdomių svečių, tad susirinko pilna auditorija.

Loreta Stonkutė - astrologė, jogos dėstytoja, ezoterinių knygų autorė, užsiimanti daugybe veiklų. Ji susirinkusiems papasakojo apie savo pasirinkimą, kaip tapo tuo, kuo yra dabar, įkvėpdama nebijoti suklysti renkantis gyvenimo kelią. Juk visada tai galima pakeisti, nes kiekvienas žmogus turi savo pašaukimą šioje Žemėje ir jį turi atrasti. Viskas įmanoma, jei esi smalsus, nenustoji domėtis.

Mokiniams lektorė pagal jų gimimo metus sudarė bendrą horoskopą, papasakojo kokios savybės yra būdingos būtent jų kartai. Dėkojame Perkaus mamai už tokią įdomią, šiek tiek paslaptingą ir įkvepiančią paskaitą!

Karjeros specialistė Alma Slaboševičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos