„Studijų regata 2024“

  • Paskelbė : Marius Smilingis
  • Paskelbta: 2024-02-12
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Vasario 9 dieną gausus būrys mūsų gimnazistų vyko į vieną garsiausių Klaipėdos regiono įvykių - „Studijų regatą 2024“. Šis renginys – jau devintus metus organizuojama studijų mugė, skirta 8-12 kl. moksleiviams.  

„Švyturio“ arenoje vykusioje studijų mugėje šiais metais dalyvavo beveik 30 aukštųjų ir profesinių mokyklų iš visos šalies, net devynios buvo iš Klaipėdos regiono. Jos būsimiems studentams siūlė studijuoti pajūryje dėl suteikiamų galimybių ir augančios mokslo kokybės.

Renginio metu moksleiviai galėjo tiesiogiai pabendrauti su mugėje dalyvaujančių įstaigų atstovais bei studentais, užduoti rūpimus klausimus apie studijų skirtumus, naujoves, sužinoti, kokios specialybės šiuo metu yra patraukliausios darbo rinkoje.

„Studijų regatoje 2024“ taip pat dalyvavo ir būrys organizacijų, dirbančių su jaunimu ir kviečiančių savanoriauti. Scenoje buvo skaitomi įvairūs pranešimai, kalbinami aukštųjų bei profesinių mokyklų studentai, kurie dalijosi savo patirtimi ir patirtais įspūdžiais studijų metu. Smagu buvo sutikti ir jau buvusių mūsų gimnazijos mokinių, sėkmingai studijuojančių įvairiose mokyklose.

Dėkojame ekonomikos ir verslumo mokytojai Viktorijai Zacharovai, lietuvių kalbos mokytojai Ingai Vaišvilaitei už bendrystę ir vykimą kartu!

Karjeros specialistė Alma Slaboševičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos