„Karjera & studijos 2023“

  • Paskelbė : Marius Smilingis
  • Paskelbta: 2023-04-04
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

2023 m. kovo 31 d. gimnazijos mokiniai, lydimi karjeros specialistės Almos Slaboševičienės ir direktoriaus pavaduotojos Simonos Mikelkevičienės, lankėsi Vilniuje tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Karjera & studijos 2023“. Renginyje mokiniai galėjo susipažinti su mokslo įstaigų atstovais, užduoti klausimus apie studijas ir išgirsti viską apie universitetus, kolegijas ir profesinio ugdymo centrus. Gimnazistai rinko informaciją apie tai, kokios kompetencijos ir žinios yra reikalingos, aiškinosi, kaip atrasti karjeros galimybes, ieškojo atsakymų į aktualius klausimus, susijusius su karjera ir studijomis.

Parodoje taip pat buvo galima dalyvauti įvairiose paskaitose, išbandyti daugybę edukacijų ir užsiėmimų.

Susidomėję išklausėme buvusio gimnazijos mokinio, dabar karjeros konsultanto, Lauryno Puidoko paskaitą „Karjeros pasirinkimas. Kaip išvengti nusivylimo?“. Po to trumpai pabendravome su lektoriumi, pasidalinome savo rūpesčiais.

Vėliau nuvykome į Lietuvos Respublikos Seimo rūmus. Už ekskursiją, šiltą priėmimą ir pasakojimą apie Seimą, apie politiko darbą gimnazistai dėkingi Lietuvos Respublikos Seimo nario Mindaugo Skritulsko padėjėjai Vilmantei Vyšniauskienei.

Turiningą dieną vainikavo pasivaikščiojimas po nuostabųjį Vilniaus senamiestį.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos